ARSWOOD

Minőségi, egyedi bútort adunk az Ön elképzeléseihez  ….Közületi és HoReCa vonalon.”
 
Egy új vállalkozás elindításakor, valami új létrehozásakor sokszor segít bennünket a saját magunkba vetett hitünk, hogy amit teszünk, csinálunk, változtatunk, azt elfogadják, az örömöt fog okozni másoknak.
 
Ez a vállalkozó szellem sokunkban benne munkál kimondva, kimondatlanul.
Mi ehhez bútorainkkal tudunk hozzájárulni.
 
Munkám során sokszor rácsodálkozom, hogy mennyire ódzkodunk a színektől, a formáktól, az egyediségünk kinyilvánításától, megmutatásától.
 
CSAK KÖZÜLETI ÉS HORECA megrendelőink részére kínált bútoraink kiemelkednek a tömegszerűségből. Lehetőséget kínálunk az adaptációra, amellyel illeszkedünk a a vállalkozás arculatához!
Image
Image

BÚTORAINK

Bútoraink valódi fából készültek. Termékpalettákban éppúgy megtalálható a rusztikus vonal, mint a legújabb minimál design vagy loft.
Kitartunk amelett, hogy a fából készült bútorok időtállóak, minőségiek és sokoldalúak.
Ezek a bútorok színvonalukkal emelik az Enteriőr színvonalát, a HoReCa, de gyülekezeti terekben is vagy vadászházakban, borozókban…
Ár- érték arányban kitűnő bútorokat kínálunk, amely nem a „tömeg cikkeket árusító nagyáruházak” milliőjét teremtik újra…ez az egyediségbe vetett hitünk.

CÉGÜNKRŐL

2001.-ben alakult Cégünkbe mára szükségessé vált, hogy ezzel a felültettel összefoglaljuk, kiemeljük, azáltal jobb tájékozódást nyújtsunk a közületi, HoReCa, egyházi megrendelőink, érdeklődőink számára termékpalettánkból.
Az ArsWood vonalon, olyan bútorokat kínálunk, amelyek csak meghatározott darabszámtól elérhetőek, rendelhetőek – ezzel is elkülönülve a viszonteladói és magánszemélyeknek szóló értékesítéstől.
Egy – egy pályázaton keresztül való megvalósult is jobban tudjuk ezáltal támogatni, segíteni, a speciális igényeket kiszolgálni.
Image

MINŐSÉGI BÚTORAINK ÖSSZETEVŐI

Image

Felhasznált faanyag:

Bútoraink alacsony nedvességtartalmú faanyag – bükk, tölgy vagy akár nemes dió –  felhasználásával készülnek, amelyet, gyáregységünkben szériagyártással dolgozunk fel, gyártunk.
Cégünk erdélyi gyáregységében gyártja bútorait, mivel itt található meg az a logisztikai, technikai, szakképzett munkaerő háttér, amelyel minőségi bútort szériagyártással tudunk költséghatékonyan előállítani.

Szövet kárpitok, bőr kárpitok:

Különböző igénybevételhez különböző szöveteket tudunk kínálni, amelyek, kopásállóság és moshatóság figyelembevételével válogattunk szövetkínálatunkba.

Image
Image

Klasszikus összeszerelés

Székeinket, asztalainkat, kárpitozott felületeinket a hagyományosnak számító eljárással illesztjük össze.
NEM FÉR BELE gyártási profilunkba a ragasztott kárpit, vagy nem megfelelően kezelt falapanyag felhasználás.
Ez az hosszútávú használatba vetett hitünk.


SZOLGÁLTATÁSAINK

Kiválasztás

Honlapunk felületet kínál, amelyen kiválasztható a profilhoz leginkább illő bútor.

Szaktanácsadás

Szaktanácsadásunkkal a helyszínen, vagy Bemutatótermeinkben segítjük a tervezés folyamatát.

Pályázat

Pályázathoz gyakorlott segítséget nyújtunk.

Szállítás

Cégünk saját autójával szállítja ki  - igény esetén -  a megrendelet bútort.